STUDIEGROEP IRTAS BV STUDIEGROEP IRTAS BV a difference in concept
U bent nu hier: Home - kennismaking

 

logo IRTAS pos

 

 

 

 

 

Studiegroep IRTAS

Als jong en dynamisch, middelgroot studiebureau kunnen wij u de meerwaarde bieden van een uitgebreid projectteam met verschillende specialisten zoals ingenieurs, topografen, ruimtelijke planners en landschapsarchitecten.
Wij verzorgen uw projecten, vanaf het eerste concept tot en met de afwerking, op het vlak van:

 

infrastructuur

ruimte

topografie

andere gerelateerde studies

IRTAS meet, berekent, bestudeert, plant en realiseert.

 

Studiegroep IRTAS werd opgericht in 1985 en is gedurende de jaren gegroeid tot een middelgroot bureau met een twintigtal medewerkers.

IRTAS dankt zijn uitgesproken karakter aan de multidisciplinaire aanpak en zijn doordachte procedures op vlak van timing en methodes. Uiteraard blikken we trots terug op vele jaren klantentevredenheid.

 

Als middelgroot bureau kunnen wij u de meerwaarde bieden van een uitgebreid projectteam met verschillende specialisten. Het dynamisch studiebureau, samengesteld uit ingenieurs, topografen, ruimtelijke planners en landschaps-architecten, verzorgt uw projecten vanaf het eerste concept tot en met de afwerking.

 

Anderzijds kan door het niet vasthouden aan starre systemen, een grote flexibiliteit en dienstverlening aangeboden worden op maat van de klant. Studiegroep Irtas draagt dienstverlening ten opzichte van de klant dan ook hoog in het vaandel.

 

Binnen het studiebureau is er één persoon die het project stuurt, opvolgt en coördineert: de projectleider. Deze coördineert de verschillende specialisten binnen het studiebureau en vorm het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Door opvolging van het project van begin (startvergadering) tot einde (definitieve oplevering) kent de projectleider het project van binnen en van buiten en gaat geen kennis verloren.

 

Studiegroep IRTAS garandeert voor elk project een afzonderlijke uitwerking op maat van het terrein en de specifiek vastgestelde problemen. Deze zijn voor elk project anders en vragen dus elk een terdege studie van het terrein. Zo wil studiegroep IRTAS kwaliteit garanderen aan de opdrachtgever.

 

 

 


 

IRTAS-bureau 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IRTAS-bureau 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IRTAS-bureau 1

 

 

IRTAS-bureau 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Maatschappelijk zetel: Prosper Van Raemdonckstraat 15 – 9120 Beveren

Kantoren: Gasmeterstraat 81A – 9100 Sint-Niklaas

Werkingsgebied: hoofdzakelijk het noordelijk deel van Oost-Vlaanderen

 

Omzet: gemiddeld 1,5 miljoen euro over de laatste drie boekjaren